Vacature alert!! Doktersassistent(e) of medisch student gezocht!

Logo Huisartspraktijk Heer

Vacature alert!! Doktersassistent(e) of medisch student gezocht!

Doktersassistent/ medisch student (m/v)
voor 20-25 uur per week

 

De functie:
Als doktersassistent/ medisch student ben je verantwoordelijk voor het eerste contact met de patiënten, via de telefoon en balie. Je verzorgt het plannen van afspraken, waarbij je door middel van triage de urgentie van de afspraak bepaalt en zo mogelijk zelfzorgadviezen geeft. Tevens heb je je eigen spreekuur waarin je gedelegeerde medische handelingen zelfstandig uitvoert. Je houdt je bezig met het verwerken van digitale/schriftelijke post en overige praktijk ondersteunende taken. Je wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste gediplomeerde doktersassistent of medisch student!. Starters zijn ook welkom! Het is belangrijk dat je zelfstandig kunt werken, flexibel en sociaal vaardig bent. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent in staat om samen met ons team te zorgen voor goede en patiëntvriendelijke huisartsenzorg. Je hebt enige ervaring met het computersysteem Tetra. Werkdagen worden in overleg bepaald.

Wij bieden:

  • Een arbeidsovereenkomst bij huisarts C. Bruijns voor de duur van 6-12 maanden. Salariëring  sluit aan bij je opleiding en ervaring en is passend binnen de CAO Huisartsenzorg.
  • Een Hazo24 gecertificeerde praktijk.
  • Een leuk en gezellig team om mee samen te werken.

Voor overige vragen mag je contact opnemen met Caroline Jacobs , tel. 06-57907873. Je kunt je motivatiebrief incl. CV richten aan: c.jacobs-donlou@zio.nlTranslate »
Call Now Button